Produktkategorier

Torkpapper Tork 1-lag M2 6/fp 

Beskrivning:
Tork Avtorkningspapper med M2-system - Centrummatad Dispenser, är idealisk för platser med hög förbrukning såsom publika kök och pentryn. Ta hand om lättare städuppgifter och håll enkelt händerna rena med ett allround avtorkningspapper. Det mjuka och absorberande pappret är perfekt för svårhanterliga glasytor och blanka ytor, och lämnar inga ränder eller ludd efter sig.

Ett handtorkningspapper som med sin obegränsade utmatning och höga absorptionsförmåga är oklanderligt när det kommer till att torka händer och ytor. Systemet är flexibelt eftersom du kan ta precis så mycket eller lite du vill. Använd det med en centrummatad dispenser med hög kapacitet för enkel enhandsutmatning, vilket kommer att göra personalen effektivare. Slutindikator hjälper till att visa när det är dags att byta rullar och förhindrar oönskade avbrott i personalens arbetsflöde.

Pappret är mjukt, starkt och behagligt mot händerna och dessutom det mest absorberande, så kallat Quick Dry-märkt. Detta handdukspapper är också idealiskt vid torkning och polering av glas, eftersom det inte lämnar ränder efter sig. Stora praktiska rullar som räcker länge.

Produktion utan fossila CO2 utsläpp*
*Tork ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet. -- Vit -- 275 Meter -- 1-lager -- 6 st/krt -- 28 krt/pall -- Miljöinfo: FSC TT-COC-002080, EU-blomman SE/04/01

Easy Handling - Spara tid och arbete med lätthanterliga förpackningar. -- Tork förenklar och effektiviserar vardagen för städpersonalen genom smarta förpackningar -- Enklare att bära och enklare att öppna. Tack vare utstansade handtag kan även flera utplattade kartonger bäras på en gång. Sparar tid för personalen och gör arbetsklimatet bättre


Miljömärkning:
40 - FSC + EU Ecolabel
Artikelnummer: 2522099
Säljenhet: 1 förp.
Moms: 25,00%