Produktkategorier

Matta standup 53x77cm svart 

Beskrivning:
Slipp välja mellan träningsskor på jobbet och att få ont i fötter, ben och rygg när du står upp på jobbet! En smart ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen i fötterna och benen. Ståmattan är liten och nätt och passar extra bra vid höj- och sänkbara skrivbord, men fungerar lika bra i exempelvis receptioner och butiker där de arbetande redan står mycket..

Med en golvmatta från StandUp blir det roligare att stå upp och förbränna kalorier även på jobbet. Det skyddar dig samtidigt från folksjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Så bort med kontorsstolen och upp på benen! Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Passar in i alla kontorsmiljöer, receptioner och i butiker.

Skötsel:
Sopas av, dammsugs, tvättas av med ett milt rengöringsmedel. -- Finns i flera färger -- Ovansida av slitstark och smutstålig polypropylen -- Undersida av mjuk och spänstig nitrilgummi -- Väldigt liten del PVC på undersidan av mattan -- 16 mm tjock -- Mått: 530 x 770 mm -- Tillbehör: Praktisk krok till att hänga upp mattan när den inte används
Artikelnummer: 2470086
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%