Produktkategorier

Toalettppr Tork Premium 27/fp 

Klicka för större bild
Beskrivning:
Med TORK Mid-size Toalettpapper T6 får ni aldrig slut på papper. Risken är åtminstone väldigt liten, tack vare att en rulle motsvarar 4-5 vanliga toalettpappersrullar och att de är anpassade till en dispenser med Twin-funktion som ser till att en ny rulle automatiskt faller på plats när en tar slut. Ett modernt och effektivt system.

Ett toapapper med Advanced-kvalitet som ger hög komfort och en mjuk känsla. Rullarna passar extra bra på toaletter med medelhög besöksfrekvens. Dekorerat med vackra löv som förhöjer känslan av lyx. -- Vit -- Dekor -- 2-lager -- Kompakta Mid-size-rullar (en rulle motsvarar ca: 4-5 vanliga toalettpappersrullar) -- Tork Easy Handling™ förpackning är lätt att lyfta, bära, öppna och fälla ihop - utan behov av en kniv eller sax -- 27 st/krt -- 30 krt/pall -- Miljöinfo: FSC, EU-Ecolabel UK/04/004

Easy Handling - Spara tid och arbete med lätthanterliga förpackningar.
-- Tork förenklar och effektiviserar vardagen för städpersonalen genom smarta förpackningar -- Enklare att bära och enklare att öppna. Tack vare utstansade handtag kan även flera utplattade kartonger bäras på en gång. Sparar tid för personalen och gör arbetsklimatet bättre.


Miljömärkning:
FSC + EU Ecolabel
Artikelnummer: 2511053
Säljenhet: 1 förp.
Moms: 25,00%
Du kanske även är intresserad av:
Toapapper Jumbo Adv T2 12/fp
Katrin Basic Gigant L
Toalettppr CareNess mini v 12/
Toalettppr Tork Advan T3 8712.
Katrin Plus Gigant S 2
Toalettppr mini 2-l vit 12/kt