Produktkategorier

Ögonduschstation 721500 

Beskrivning:
Cederroth Ögondusch - bevisat mer effektiv än koksaltlösning vid stänk från alkalier och syror*. Första hjälpen för dina ögon!.

Cederroth Ögonduschstation är designad för att det ska gå fort att få hjälp. Stationen har plats för 2 flaskor som öppnas automatiskt när de vrids ur hållarna. Flaskorna är utformade så att ögat sköljs med ett rikligt flöde i cirka 1,5 minut. 4,5 års hållbarhetstid.

NYHET! - Flaskor medföljer!

Stationen är också utrustad med en Salvequick Plåsterautomat. Plåstren i vår nya automat dras nedåt för att undvika att man att smutsar eller blöder ner övriga plåster. Plåsterrefillerna sitter fastlåsta i automaten för att säkerställa att de inte försvinner. De tomma refillerna lossas enkelt med en specialnyckel.

Ögondusch stationen som är lämplig för arbetsplatser med hög risk för stänk som till exempel: Livsmedel och restaurang, verkstäder, svetsarbeten, industri och bygg, arbeten med olika vätskor mm.

Innehåll: -- 2 Cederroth Ögonduschflaskor à 500 ml - innehåller inga konserveringsmedel -- Salvequick Plåsterautomat inkl. 40 Textil- och 45 Plastplåster (REF 6444, REF 6036) -- 1 Ögonduschinstruktio -- 1 Nyckel

*Buffrad vätska ökar chansen att rädda ögonen.
Cederroth Ögondusch verkar för att neutralisera ögats pH-värde, dvs den har en neutraliserande effekt på stänk av alkalier och syror vilket ger snabbare resultat än en vanlig koksaltlösning.
Effekten är generellt starkare på alkalier än syror.

Artikelnummer: 2890371
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%