Produktkategorier

Command krok met sto silv 1st 

Klicka för större bild
Beskrivning:
Command™ Metallkrok, rak borstat nickel, med water resistant strips för våtrum MR02-SN-B. Passar i fuktiga miljöer. Smart och lätt montering utan spik och skruv. Skadefri upphängning sitter säkert - skadar inte ytan. Enkel att montera och ta bort. Passar på de flesta ytor dock inte papperstapet.

För att hänga upp krokarna på nytt använder du bara en Command™ Refillstrips, så att du kan ta ned, flytta och återanvända krokarna igen och igen.

Vid montering av krokarna v.v. och läs igenom den separata "Produktinformationen". Se bruksanvisning: Efter montering, vänta 1 timme innan användning. Se till att ytan är torr och ren. Perfekt för massiva, ihåliga och målade väggar. Får inte användas på tapeter, vinylytor eller andra ömtåliga, kritande eller sköra ytor. Vattentålig, UV-resistent och lämplig för fuktiga miljöer. -- Lämplig för användning i badrum, duschrum, våtrum och vestibuler -- Lämnar inga märken -- Lämplig för de flesta släta ytor som målade väggar, kakel och glas -- Vattentåliga strips kan användas i våta, fuktiga och torra miljöer. Utmärkt för användning på kakel för att undvika borrning, sprickor och skador på kakelet -- Maxbelastning: 1,3 Kg -- Storlek: Medium -- Förpackningen innehåller: 1 krok och 2 medium strips -- Matt nickel
Artikelnummer: 2470033
Säljenhet: 1 förp.
Moms: 25,00%
Du kanske även är intresserad av:
Dörrstoppare/Kil 3cm hög grå
Krukväxt plast Aloe Vera m kru
Vimpel Svensk 300 cm (8-10m)
Paraply Key kort svart
Klädhängare Chromy 12krokar
Nationsflagga Svensk 300 cm (1