Produktkategorier

Handdesinfekt Dax Clinical 700 

Klicka för större bild
Beskrivning:
DAX Clinical Handdesinfektion är en hygienisk, flytande handdesinfektion som är utprovad i samarbete med svensk sjukvård. Produkten är effektiv mot bakterier, jästsvamp, mykobakterier och många typer av virus som t.ex. adenovirus, och murine norovirus. Produkten är etanolbaserad och har en alkoholhalt på 75 vol%. Innehåller två olika återfuktande ämnen.

Applikation 3 ml i 30 sek. -- Finns i flera olika mängder -- Effektiv mot bakterier och många virus -- Kliniskt testad för att klara dagligt vårdarbete -- Innehåller rikligt med återfuktning -- Uppfyller EN1500

Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt på veterinärkliniker. Produkten är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg.

Gör så här: -- Tvätta händerna med tvål och vatten om du är synligt smutsig -- Tag rikligt av handdesinfektion på torr och ren hud (minst 2 pumptryck) -- Gnid in händerna noggrant, glöm inte tumgreppet -- Låt lufttorka

ADR klassad artikel:
Produkten är ADR klassad.
Alla ämnen som kan vara ett hot för människors välbefinnande, trygghet, egendom eller naturen under godstransport eller nyttjande är sådant som faller under begreppet farligt gods.
Kör man ett fordon som transporterar farligt gods, eller annars hanterar det under sina arbetsuppgifter, finns det lagstadgade krav på att man måste genomgått någon typ av så kallad ADR-utbildning.


Hel förpackning:
Köp 8 st. för att få en hel, obruten förpackning.
Artikelnummer: 2256459
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%
Tillbehör:
Väggfäste Sterisol 4551 kompl
Du kanske även är intresserad av:
Alkoskum Sanit.Tork 47 ml pump
DAX Clinical Handdes. 600ml
Alcogel DAX 85 m pump 600ml
Handdesinfekt Alcogel 85% 600m
Handdesinf.Sterisol ETANOL 0,7
Tork Alcogel Handdes. S1