Produktkategorier

Post-it SS Playful 47x47 12/fp 

Beskrivning:
Notis Post-it® Super Sticky Notes har dubbelt så stark häftförmåga (jämfört med Post-it® Original Notes). De är superstarka och superflexibla och finns i en rad ljusa och klara färger som får varje meddelande att synas. Post-it® Super Sticky Notes är starkare och sitter kvar längre. De har dubbelt så stark häftförmåga som Post-it® Original Notes, så att du kan vara säker på att ditt meddelande sitter kvar.

De här självhäftande Notes är perfekta för små anteckningar eller meddelanden och påminnelser. De finns i lekfulla, starka färger och är superstarka, superflexibla och designade för att dina meddelanden ska synas..

Tillverkade av PEFC-certifierat papper från certifierade, förnybara och hållbart förvaltade skogar, med ett häftämne av ett förnyelsebart material som till 60 % kommer från en växt som växer upp igen varje år.

Skapa glada minnen och lys upp vardagen med de livliga färgerna i Playful. Ladda ner Post-it®-appen utan kostnad för att läsa in och spara ditt arbete direkt, så att du kan dela dina anteckningar med ditt team utan fördröjning. -- Sorterade färger - Orange, Aprikos, Gul, Grön, Blå, Lila -- Finns i flera storlekar: 47 x 47 mm, 76 x 76 mm, 76 x 127 mm -- 90 blad/block -- 6 st eller 12 st/fp -- 12 fp eller 24 fp/krt -- 60% av häftämnesråvaran är från flerårig växt -- Miljöinfo: Tillverkade av 100% PEFC-certifierade pappersfibrer, Licnr: PEFC/15-31-0134


Miljömärkning:
16 - PEFC-certifierad
Artikelnummer: 2631810
Säljenhet: 1 förp.
Moms: 25,00%